Veletrh

Ideální prostor pro váš veletrh v centru Prahy.

Máte omezený rozpočet , ale chcete luxusní eventový prostor ve stylu V22? Pronajměte si pouze spodní patro za 50 000 Kč.

Václavák22 je perfektním místem pro uspořádání veletrhu jakéhokoli zaměření přímo v srdci Prahy. Naše rozsáhlé a flexibilní prostory, které kombinují historický šarm s moderním vybavením, jsou navrženy tak, aby splnily veškeré vaše požadavky na prezentaci a vystavování. Ať už pořádáte technologický veletrh, uměleckou výstavu nebo obchodní showcase, náš prostor vám umožní efektivně prezentovat své produkty a služby široké veřejnosti i odborníkům z oboru.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili,
v naší galerii.

Proč zvolit Václavák22 pro Vaš veletrh?

Prestižní adresa
pro klíčové účastníky

Václavák22 se nachází na jedné z nejprestižnějších adres v Praze, což zaručuje, že váš veletrh osloví ty správné lidi. Exkluzivní lokalita přitáhne pozornost důležitých obchodních partnerů, odborníků a médií, čímž zvýšíte hodnotu a dopad vaší akce.

Flexibilní prostor pro různé typy veletrhů

Naše prostory jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily jakémukoli typu veletrhu – od technologických expozic po umělecké výstavy. Nabízíme variabilní uspořádání, které lze snadno přizpůsobit velikosti a potřebám vaší akce.

Profesionální podpora a organizace

Náš zkušený tým vám poskytne plnou podporu při organizaci veletrhu, od přípravy prostoru až po technické zabezpečení a logistiku. Postaráme se o všechny detaily, aby váš veletrh proběhl bezchybně a zanechal silný dojem na všechny účastníky.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili, v naší galerii.

Naši spokojený klienti

Krásný prostor, měli jsme ve Václaváku 22 již tři akce a všechny proběhly úplně bez problémů. Prostor je velmi flexibilní a dá se upravit dle potřeb. Rád bych poděkoval celému týmu za profesionalitu a těším se na další akci!
- Martin Muron -
majitel agentury
Vánoční večírek ve Václavák22 předčil naše očekávání. Prostor je nejen krásně zrekonstruovaný, ale také velmi flexibilní, což nám umožnilo přizpůsobit akci přesně podle našich představ. Organizace byla skvělá, tým na místě byl profesionální a vstřícný, a díky nim proběhlo vše bez jediného problému.
- Jana Řínková -
ředitelka marketingové agentury