Team building

Unikátní teambuildingové zážitky v centru Prahy.

Máte omezený rozpočet , ale chcete luxusní eventový prostor ve stylu V22? Pronajměte si pouze spodní patro za 50 000 Kč.

Václavák22 je ideálním místem pro pořádání teambuildingových akcí, které vašemu týmu přinesou jedinečné zážitky a posílí týmového ducha. Naše moderní prostory a dostupné VR technologie nabízejí nekonečné možnosti pro kreativní a interaktivní teambuildingové aktivity. Ať už chcete svému týmu nabídnout nové výzvy, nebo jen zpestřit pracovní den, náš prostor v srdci Prahy poskytne vše, co potřebujete pro úspěšnou a nezapomenutelnou akci.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili,
v naší galerii.

Proč zvolit Václavák22 pro Vaš teambuilding?

Inovativní prostředí
s VR technologiemi

Využijte moderní VR technologie, které posunou váš teambuilding na novou úroveň. Naše prostory jsou vybaveny tak, aby nabízely interaktivní zážitky, které podpoří spolupráci a kreativitu vašeho týmu.

Flexibilní prostor přizpůsobený vašim potřebám

Václavák22 nabízí variabilní uspořádání prostoru, které lze snadno přizpůsobit jakémukoli typu teambuildingové akce. Ať už plánujete malé skupinové aktivity nebo větší týmové soutěže, náš prostor poskytne ideální zázemí.

Lokalita v centru Prahy s prestižním zázemím

Naše prestižní poloha na Václavském náměstí je snadno dostupná a poskytuje elegantní prostředí pro váš teambuilding. Kombinace moderních technologií a historického šarmu vytváří dokonalou atmosféru pro posílení týmových vztahů.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili, v naší galerii.

Naši spokojený klienti

Krásný prostor, měli jsme ve Václaváku 22 již tři akce a všechny proběhly úplně bez problémů. Prostor je velmi flexibilní a dá se upravit dle potřeb. Rád bych poděkoval celému týmu za profesionalitu a těším se na další akci!
- Martin Muron -
majitel agentury
Vánoční večírek ve Václavák22 předčil naše očekávání. Prostor je nejen krásně zrekonstruovaný, ale také velmi flexibilní, což nám umožnilo přizpůsobit akci přesně podle našich představ. Organizace byla skvělá, tým na místě byl profesionální a vstřícný, a díky nim proběhlo vše bez jediného problému.
- Jana Řínková -
ředitelka marketingové agentury