Módní přehlídka

Ideální prostor pro vaši módní přehlídku v srdci Prahy.

Máte omezený rozpočet , ale chcete luxusní eventový prostor ve stylu V22? Pronajměte si pouze spodní patro za 50 000 Kč.

Václavák22 je dokonalým místem pro pořádání módních přehlídek v exkluzivním prostředí, které bylo navrženo s ohledem na potřeby návrhářů a módních akcí. Naše prostory, které kombinují historický šarm s moderním designem, jsou ideální pro vytvoření elegantního mola, na kterém mohou vaše nejnovější kolekce zazářit. S velkolepým výhledem na Václavské náměstí a flexibilním uspořádáním prostoru poskytuje Václavák22 jedinečné prostředí pro módní události, které zaujmou nejen odbornou veřejnost, ale i náročné diváky. Věříme, že právě u nás najdete inspiraci pro představení svých inovativních a odvážných módních kreací.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili,
v naší galerii.

Proč si vybrat Václavák22 pro vaši módní přehlídku?

Prostor navržený
pro módní přehlídky

Václavák22 nabízí prostory, které jsou perfektně přizpůsobené pro uspořádání módních přehlídek. Naše prostory umožňují vytvoření stylového mola, kde vaše kolekce vyniknou v tom nejlepším světle.

Exkluzivní atmosféra
v prestižní lokalitě

Naše prostory se nacházejí na jedné z nejprestižnějších adres v Praze. Historický šarm kombinovaný s moderním designem přináší jedinečnou atmosféru, která dodá vaší módní přehlídce nádech luxusu a elegance.

Flexibilní prostor pro vaše kreativní vize

Ať už plánujete komorní přehlídku pro vybranou skupinu hostů nebo rozsáhlou módní show, Václavák22 vám nabízí flexibilní prostor, který se přizpůsobí vašim potřebám a umožní vám realizovat vaše nejodvážnější návrhářské vize.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili, v naší galerii.

Naši spokojený klienti

Krásný prostor, měli jsme ve Václaváku 22 již tři akce a všechny proběhly úplně bez problémů. Prostor je velmi flexibilní a dá se upravit dle potřeb. Rád bych poděkoval celému týmu za profesionalitu a těším se na další akci!
- Martin Muron -
majitel agentury
Vánoční večírek ve Václavák22 předčil naše očekávání. Prostor je nejen krásně zrekonstruovaný, ale také velmi flexibilní, což nám umožnilo přizpůsobit akci přesně podle našich představ. Organizace byla skvělá, tým na místě byl profesionální a vstřícný, a díky nim proběhlo vše bez jediného problému.
- Jana Řínková -
ředitelka marketingové agentury