Vánoční večírky

Vánoční večírek v Praze – Stylové prostory a nezapomenutelná sváteční atmosféra pro oslavu konce roku.

Máte omezený rozpočet , ale chcete luxusní eventový prostor ve stylu V22? Pronajměte si pouze spodní patro za 50 000 Kč.

Václavák22 je dokonalým místem pro uspořádání nezapomenutelného Vánočního večírku přímo v srdci Prahy. Naše stylové prostory, které spojují historické kouzlo s moderním designem, vytvářejí ideální atmosféru pro oslavu konce roku. Ať už plánujete komorní firemní večírek nebo velkou společenskou událost, přizpůsobíme náš prostor vašim potřebám a zajistíme, aby vše proběhlo hladce. Váš vánoční večírek u nás bude nejen plný sváteční pohody, ale také nezapomenutelných zážitků, které si vy i vaši hosté budete dlouho pamatovat.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili,
v naší galerii.

Proč zvolit Václavák22 pro Váš Vánoční večírek?

Sváteční atmosféra v historickém prostředí

Naše prostory v Paláci Juliš nabízí unikátní spojení historického kouzla a moderní elegance. Tento kontrast vytváří výjimečnou sváteční atmosféru, která dodá vašemu vánočnímu večírku na Václavák22 zvláštní nádech a prestiž.

Kompletní organizační zajištění

Náš zkušený tým se postará o všechny aspekty vašeho vánočního večírku, od výzdoby a cateringu až po hudební program a zábavu. Díky našemu komplexnímu přístupu si můžete užít večer bez starostí a plně se soustředit na své hosty.

Flexibilní prostory a přizpůsobení na míru

Naše flexibilní prostory lze snadno přizpůsobit velikosti a stylu vaší akce, ať už plánujete komorní setkání nebo velkolepou oslavu. Nabízíme různé možnosti uspořádání a vybavení, abychom vyhověli vašim specifickým požadavkům a vytvořili nezapomenutelný večer pro všechny zúčastněné.

Prohlédněte si, jak vypadá náš prostor a jaké nezapomenutelné akce jsme hostili, v naší galerii.

Naši spokojený klienti

Krásný prostor, měli jsme ve Václaváku 22 již tři akce a všechny proběhly úplně bez problémů. Prostor je velmi flexibilní a dá se upravit dle potřeb. Rád bych poděkoval celému týmu za profesionalitu a těším se na další akci!
- Martin Muron -
majitel agentury
Vánoční večírek ve Václavák22 předčil naše očekávání. Prostor je nejen krásně zrekonstruovaný, ale také velmi flexibilní, což nám umožnilo přizpůsobit akci přesně podle našich představ. Organizace byla skvělá, tým na místě byl profesionální a vstřícný, a díky nim proběhlo vše bez jediného problému.
- Jana Řínková -
ředitelka marketingové agentury